Tre koncerter for at fejre dit nye dråbeformede implantat

Er du vild med rockmusik, koncerter og festivaler? Selvfølgelig er du det! Det er vi slet ikke i tvivl om, for det er derfor du har valgt at klikke dig forbi vores rockmusik-hjemmeside? Vi er samtidig overbeviste om, at du er helt oppe at køre netop nu. For efter et par år med aflyste koncerter, og med generel lav aktivitet på rockmusikfronten, er der endelig masser af koncerter og festivaler at se frem til igen. Det skal fejres, og en måde at gøre det på, er ved at styrke sit udseende frem mod sommerens koncerter. Har du i den forbindelse overvejet at få indopereret et dråbeformet implantat? Hvis ikke, eller hvis du ikke ved hvad det er, så læs med her. I denne artikel ser vi nemlig nærmere på emnet, samt på hvilke tre koncerter du bare må besøge i år.

Hyld dig selv med et nyt dråbeformet implantat

Danske kvinder er generelt meget bevidste om deres udseende. En del drømmer om at få indopereret et såkaldt dråbeformet implantat, hvilket er en ny og moderne form for brystimplantat. Det sikrer et kraftigt forbedret udseende. Måske er det noget for dig? Kontakt i så fald klinikken Motiva. Efter indgrebet kan du med fordel fejre dig selv, ved at tage til rockkoncerter sommeren over. Men hvilke bør du lægge vejen forbi?

Disse tre rockkoncerter må du ikke gå glip af

Der er virkelig lagt i kakkelovnen til et brag af et rockår. Tag blot den kommende koncert med gode gamle og ikke mindst rutinerede D-A-D, som spiller på Store Vega den 27. maj.

Ganske kort tid efter, nærmere præcist den 3. juni, spiller den efterhånden aldrende rocklegende Iggy Pop koncert på Værket Randers. Her har vi med en virkelig stor kanon at gøre, og som rockfanatiker må du bare få skaffet billet til denne koncert.

I løbet af sensommeren er der planlagt adskillige store rockkoncerter her i Danmark. Vi har dog kun en enkelt tilbage på listen, og valget falder derfor på Toto, som den 13. august spiller i Royal Arena i København. Wow, det bliver med garanti et brag af en koncert, så vi anbefaler dig at hylde dit nye og forbedrede udseende til lige netop denne koncert.

kheera