CRM – også for et rockband i optur

Spiller du i band? Og er du og dine bandkammerater så dygtige, flittige og heldige, at I har gang i en succes? Så har I nok opdaget, at det at drive et rockband ikke bare drejer sig om at skabe noget lækker lyd og spille til koncerter, men rent faktisk også handler om at drive en virksomhed. Når man skræller ‘produktet’, som i jeres tilfælde er rockmusik, af, så er der grundlæggende ikke den store forskel på at drive et rockband og enhver anden virksomhed.

Del viden og udvikl bandets kundebase

Derfor vil I også kunne få stor glæde af et CRM-system. Og hvad er så det? Et CRM-system er en software, som bruges til at håndtere opsøgende salgsarbejde, kontakter og aftaler med eksisterende kunder, aftaler med leverandører – alt det, der handler om at drive og udvikle virksomhedens kommercielle basis.

En af de stærkeste leverandører af denne type systemer er Lime technologies, som satser på lokal udvikling af kundetilpassede systemer. CRM er en forkortelse af begrebet Customer Relationship Management, og med et system fra Lime technologies vil I også i jeres rockband på optur være godt rustet til en fortsat udvikling. I vil kunne styre jeres opsøgende salg eller få nogle til at håndtere dette for jer, og med et CRM-system fra Lime technologies vil alt være delbart og tilgængeligt for alle dem, der er relevante for jer. Der går ikke viden tabt i organisationen, fordi man ikke får den delt – det kan I bruge et CRM-system til.

Rockband med livsnerve

Et af de rockbands, der igen vil søge at skabe en forretning, er bandet Swan Lee, som var store omkring årtusindskiftet, og som nu genetableres for at forsøge at genskabe forretningen og videreudbygge den kommercielle succes. Bag Swan Lee står den kendte sangerinde Pernille Rosendahl, trommeslageren Emil Jørgensen og Jonas Struck på guitar. Det bliver spændende at se, om deres revival bliver en succes, men med en god kombination af kunstnerisk drive og kommercielt fokus så vil bandet have alle mulige gode grunde til at blive det. Vi kan jo ikke vide, om der skal bruges et CRM-system fra Lime technologies, men det vil ikke forringe deres muligheder.

kheera