Bliv effektiv og beløn jer selv med en rockkoncert

Hverdagen i virksomhederne er præget af høje krav til effektivitet, og det kan lægge et vist pres på medarbejderne. Nogle føler sig klemt af den stigende brug af kunstig intelligens, der vil påvirke mange jobfunktioner, men kunstig intelligens (AI) har mange aspekter og kan anvendes positivt.

Et af områderne er RPA, Robotic Process Automation, som vi måske ikke opfatter som rendyrket kunstig intelligens, men som alligevel benytter sig af de strukturer, der ligger bag denne. Med RPA kan mange processer og arbejdsopgaver overtages af it og teknologi , og virksomheden bliver langt mere effektiv. Læs mere om RPA på https://www.preciofishbone.dk/services/procesoptimering/robotic-process-automation/; her kan du blandt andet få inspiration til, hvor RPA kan bruges i din virksomhed.

Vi foreslår, at du benytter lejligheden til at belønne dine medarbejdere for at medvirke til at understøtte RPA og dermed øge effektiviteten betragteligt. Sommeren nærmer sig, og der bliver mange anledninger til at tage ud til en rockkoncert sammen – perfekt til at skabe teamånd hos jer!

kheera