Rockkoncerter på Fyn

Vil du gerne til koncert, og bor du på Fyn? Så er det en gladelig nyhed, at der efterhånden er kommet så mange muligheder, at det tilmed er muligt at komme til en rockkoncert hver weekend et eller andet sted på Fyn. Ja, hvem skulle have troet det? Det er der nok ikke mange, der ville have spået, og det ved vi, men heldigvis så er det blevet et faktum, og det er noget, mange mennesker har stor glæde for. Uanset om man bor på Fyn, i Jylland eller på Sjælland, så er man mere end velkommen til at besøge en af de mange koncerter på Fyn, og man har tilmed mulighed for at gøre det i forbindelse med en ferie eller en anden form for ophold – det er kun en selv, der bestemmer, hvad man vil, og hvornår man vil det. At der ikke altid har været så mange koncerter på netop Fyn er også et faktum, men vi er glade for at kunne præsentere, at det har ændret sig. Det betyder nemlig derfor, at rigtig mange mennesker, der er bosiddende på Fyn, og som er vilde med rock, ikke skal snydes for noget som helst. Ikke at de nogensinde er blevet snydt, men det faktum, at mulighederne er blevet bedre, ændrer en her del, og det vil det også gøre i fremtiden.

Når det kommer til Fyn, så er det naturligvis særligt i byen Odense, at der er mange rockkoncerter, men der er også koncerter at finde i både Faaborg og i Svendborg. Den gode spredning sikrer, at man ikke hver gang behøver køre til Odense, men at der også er rigtig gode muligheder i flere af de andre byer i denne store, danske landsdel. Fynboerne er endda blevet endnu gladere, efter der er kommet så mange rockkoncerter til, og det har man tilmed kunnet læse flere steder i medierne gennem de sendte år. Vi håber naturligvis, at det vil fortsætte i mange år og samtidig blive en fast del af Fyn.

Hvis du bor på Fyn, så kan du godt glæde dig over alle de koncerter, der er, og mon ikke, det vil fortsætte med at være på denne dejlige og unikke måde? Det tror vi i hvert fald, og vi kører selv gerne langt efter den helt rette koncert og forventer i den forbindelse også at besøge Fyn allerede i det kommende forår.

kheera