Nogle af historiens bedste Rock Bands

Det er ikke nogen hemmelighed, at rockmusikken revolutionerede musikverdenen, da den opstod i 1950’ernes USA. Det var musik, som man aldrig havde hørt den før, og i rockmusikkens tidlige dage var mange mennesker faktisk bange for den. Der var en hård guitarlyd og en direkte fremtoning, som hidtil havde været uset, og det skræmte mange mennesker. Så meget, at der nogle steder faktisk blev draget paralleller mellem rockmusik og såkaldt djævlemusik. Nogle religiøse kristne grupper var af den overbevisning, at rockmusikken med sin hårde lyd var direkte ukristelig, og derfor et produkt af djævelen. Den overbevisning er vi heldigvis kommet over i dag, og rockmusikken har udviklet sig til at blive et samlingspunkt for mange mennesker.

Men den rebelske attitude har rockmusikken stadigvæk, og nogle af de mest notoriske livebands, som nogensinde har turneret, har spillet rockmusik. Tit har de været ligeså kendte for deres eskapader udenfor studierne og koncerthallerne som for selve deres musik, men det har alt sammen været en del af den pakke, som hedder rock and roll. Nogle af de største arenaturneer i historien har været med rock bands som hovednavne. For eksempel tjente Rolling Stones mere end 320 millioner USD på deres Voodoo Lounge tour, som de var på fra 1994-1995. Der er altså store penge i rockbands. Går du med en idé om at arrangere rockkoncerter, så kan du med Qred faktisk få et fleksibelt og hurtigt erhvervslån.

Som tidligere nævnt, så har Rolling Stones tjent kæmpe summer på at turnere, og det er også en kendsgerning, at de er et af historiens absolut allerbedste rock bands. Men der er andre rock bands end Rolling Stones, som har haft opnået kæmpestor succes og udsolgt gigantiske arenaer med deres shows. Et af disse er Metallica, som med deres helt fantastiske lyd og spektakulære sceneshows har formået at holde gang i en karriere, der indtil videre har varet over 30 år. Det er klart, at der skal et helt specielt talent til for at kunne blive ved med at være relevante for publikum over så lang en periode. Og det talent har Metallica i allerhøjeste grad. Det siger også lidt om gruppens popularitet, at de har formået at sælge over 63 millioner albums alene i USA.

Et andet af de helt store rock bands i historien, som absolut fortjener at blive nævnt i denne artikel, er Guns N’ Roses. Guns N’ Roses er et rock band, som oprindeligt kommer fra USA, hvor det blev stiftet i Los Angeles i 1985. Bandet har haft flere kæmpestore hits, som stadig bliver lyttet til i dag. Bl.a. November Rain og Sweet Child of Mine. Alene deres debutalbum Appetite for Destruction solgte over 30 millioner eksemplarer. Guns N’ Roses var endvidere et fantastisk liveband, som flere gange udsolgte store arenaer verden over.

kheera